Welkom

De mobiele pagina Waarzeggerslimburg.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Bekers negen door mediums

Tarotkaart Bekers negen

Getalkaarten  -  Bekers
Tarotkaart van 11 december : Bekers negen
De Tarotkaart Bekers Negen is één van de meest gunstige tarotkaart van alle tarotkaarten, de negen wijst naar geluk en blijdschap, zowel op gevoelig als op lichamelijk vlak. De Tarotkaart Bekers Negen wordt ook wel eens de wenskaart genoemd omdat één van je verlangens de komende tijd zal uitkomen. Doe een wens en kijk uit naar het gelukzalige dat je zal overkomen. Aangezien het om een Beker kaart gaat, is de mogelijkheid groot dat je rust en plezier zal ontvangen op emotionele, vriendschappelijke of romantische vlakken. Neem deze week en de komende periode de tijd om je liefdesrelatie en vriendschappen nog meer te koesteren en zie wat een blijdschap en spirituele voldoening je zal krijgen. Deel je gelukkige gevoel met naaste en ook uw vrijheid op geestelijke level zal krachtiger worden.

Tarotkaarten van Bekers

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Bekers

Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak. Deze inzichten zullen vaak in je dromen tot u komen, dit kan 's nachts zijn, maar ook dagdromen zullen zich melden.

De Tarotkaart van Bekers verwijst naar relaties en de liefde, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

Let op, de beker die er het mooiste uitziet, is niet altijd de beker die de beste en lekkerste wijn bevat! Het symbool van omgevallen bekers die leeggelopen zijn of volle bekers met stevige basis zullen je tonen wat je moet doen. Is je glas halfleeg of halfvol? Vaak ligt het aan je ingesteldheid hoe je de zaken bekijkt en ervaart.

Bekijk je keuzes altijd vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen.


Tarotkaarten Bekers. Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven